4 kusy x Dermacain 50g

Sleva!

2698  s DPH

ANESTETICKÁ MAST PROTI BOLESTI PŘI TETOVÁNÍ

Přináší úlevu od bolesti při tetování, estetické medicíně nebo kosmetických úkonech (permanentní make-up). Náš necitlivujíci krém má největší obsah Lidokainu 15,6% (látky proti bolesti) na trhu – v porovnání s TKTX a Elmou. Vyrobeno v Jižní Koreji.

Pokud se bojíte bolesti při tetování, nebo chcete zpříjemnit svému zákazníkovi jeho první tetování zkuste mast Dermacain na tetování a odstraňte bolest. Krása už nemusí bolet…

Popis

Použití anestetické masti na tetování:

Na znecitlivění pokožky nahrubo nanést 30-40 min před zákrokem. Anestetický efekt přetrvává přibližně 120 min. Nezpůsobuje otok či změny zabarvení v dané oblasti.

Pokud plánujete velké tetování (celá záda) doporučujeme rozdělit na poloviny a namazat umrtvující mastí tu část, kterou budete během 2 hodin tetovat. Potom namažte druhou polovinu počekejte 30-40 min a pokračujte.

Složení:

1g masti obsahuje 156mg lidokainu a 1,5mg methylparabenu
Pomocné látky: Glyceryl monostearát, Isopropyl myristát, Carbomer, Propylene Glycol, Puri ed aqua, Steryl alcohol, Etanol, Polyoxyl 40 HYDROGENATED Caster oil

Náš znecitlivující krém obsahuje největší podíl účinné anestetické látky na trhu 15,6% Lidokainu.

K čemu je vhodná znecitlivující krém Dermacain?

  • Tetování
  • Tetování obočí a rtů (PMU – Permanentní Make-up)
  • Odstraňování tetování laserem
  • Depilace
  • Estetická medicína – výplně vrásek kyselinou Hyaluronovou

V čem je Dermacain lepší než TKTX mast?

Dermacain je vyroben v Jižní Koreji, zatímco TKTX krém pochází z Číny. Jak už to s Čínskými produkty bývá jsou často kopírovány a napodobovány. Proto u TKTX mast neumíte říct, zda se jedná o originál s dobrým účinkem nebo kopií do kdy jej nezkusíte. Napodobenina která vypadá stejně, ale působí slabě nebo vůbec neumrtví pokožku při tetování.

Anestetická TKTX mast Dermacain znecitlivující krém na tetování

DermacainTKTX
Obsah Lidokaínu 15,6% Obsah Lidokaínu 7%
Kvalitný krém z Južnej KóreiVyrobený v Číne
30g za 599 Kč10g za 250 Kč

Anestetická TKTX mast Dermacain znecitlivující krém na tetování

Poštovné zdarma

Každou umrtvující mast odesíláme balíčkem co nejdříve (když je to možné, ještě v den objednání). Poštovné na Zásilkovnu nebo Poštou máte zdarma. Zaplatit můžete kartou nebo na dobírku při převzetí. Snažíme se doručit vaši znecitlivující krém na tetování již zítra.

Garance spokojenosti

Pokud s naším znecitlivujícím krémem  tetování nebudete spokojeni, můžete nám ho poslat zpět a vrátíme vám peníze. Stačí nespotřebovanou mast odeslat na zpětnou adresu, uvedenou na balíčku a peníze vám vrátíme na účet převodem.

Znecitlivující krém Dermacain TKTX Anestetická mast

Znecitlivující krém Dermacain TKTX Anestetická mast

Kontaktujte nás přes SMS na: +421 948 989 330

Další informace

Hmotnost 0,3 kg